زبان html

زبان HTML چیست؟

زبان HTML   که مخفف عبارت  Hyper Text Markup language میباشد عمدتا با زبان برنامه نویسی به اشتباه گرفته میشود.در حالی که اینگونه نیست و HTML در حقیقت  زبان نشانه گذاری متن میباشد که به وسیله تگ یا همان برچسب به طراحی سایت می پردازد.این وبسایت ها میتوانند توسط تمام کسانی که به اینترنت وصل شده مشاهده شوند.

HTML علی رغم ظاهر پیچیده خود کاملا آسان و قابل فهم میباشد و کافیست از ابتدا پله به پله با آموزش ها جلو رفته تا مفهوم این زبان را یاد بگیرید.در این مقاله به طور خیلی مختصر و جامع تنها مفهوم این زبان توضیح داده خواهد شد و در آموزش های بعدی حتما مرحله به مرحله این کد ها را برای شما بازگو خواهیم کرد.

نحوه کدنویسی  HTML به چه صورت است؟

HTML شامل یک سری کد کوتاه که به فایل متنی توسط نویسنده تبدیل میشوند، میباشد. برای شروع ابتدا باید بدنه اصلی زبان  HTML  را بشناسید. هر کدنویسی از یک تگ باز به صورت <> و یک تگ بسته به صورت > تشکیل میشود.به عبارت ساده تر هر محتوا یا تغییراتی که میخواهید انجام دهید باید درون این دو تگ باز و بسته قرار گیرد.

برای تازه کار ها، بهترین و ساده ترین نرم افزار Note Pad میباشد که به صورت پیش فرض در تمام سیستم ها نصب شده است. این کد ها باید به صورت فایل HTML  ذخیره شوند. پس از ذخیره فایل مورد نظر، مرور گر های مختلفی مانند کروم، فایرفاکس و ….. قادر به خواندن و نمایش این کد ها میباشند.

همانطور که در بالا اشاره شد ، نخست باید بدنه اصلی این زبان را بشناسید. HTML تشکیل شده از تگ های اصلی ،

، و که به صورت باز شده بدین صورت میباشد:

تگ ها به چه منظوری استفاده میشوند؟

تگ  یا برچسب همان چیزی هستند که متن های ساده را از اچ تی ام ال جدا میکنند که به صورت کلمات بین <      >  شناخته شده اند.آنها به مرورگر اجازه میدهند تا چیزهای جالبی مانند تصاویر و جدول ها را نمایش دهد.تگ های مختلف عملکرد های مختلفی نیز دارند و نکته جالبی که وجود دارد این است که هنگام اجرا در مرورگر، این تگ ها دیده نمیشوند بلکه چیزی که مشاهده خواهید کرد خاصیت و عملکرد آنهاست.

برای مثال تگ همان تگ تیتر و عنوان است که به صورت زیر نوشته میشود.

دقت داشته باشید که تمامی آنچه میخواهید در سایت نمایش داده شود باید بین تگ باز و بسته body ، نوشته شود.

همینطور تگ 

که برای نمایش دادن پاراگراف در صفحه استفاده میشود بدین صورت نوشته میشود:

حال برای اینکه به طور کامل این مسئله را درک کنید، نحوه نمایش این کد ها در مرورگر را در زیر نشان داده ایم تا با مفهوم این تگ ها بیشتر آشنا شوید.

در ادامه سوالاتی ممکن است برای شما مطرح شود که تا حد امکان سعی در رفع آن خواهیم داشت.برای مثال سوال اولی که به ذهن اکثر تازه وارد ها میرسد این است که آیا من باید در تمام مدت کد نویسی به اینترنت وصل باشم؟ جواب ما خیر میباشد.شما میتوانید در تمام روند کدنویسی آفلاین یا به عبارتی به اینترنت متصل نباشید و با خیال راحت به کدنویسی بپردازید.

سوال دیگری که پیش می آید این است که آیا زبان HTML از پس همه چیز برمی آید یا خیر؟

باید بگوییم البته که این کدنویسی محدودیت هایی نیز دارد. شما تنها میتوانید محتوا ها را وارد سایت کنید و قادر به طراحی و استایل دادن به این تگ ها نخواهید بود.به این منظور طراحان وبسایت از زبان CSS که مکمل  HTML است استفاده میکنند تا به راحتی بتوانند به محتواهای خود شکل و استایل دهید.

در مقالات بعدی به مباحث  CSS و طراحی وبسایت با اچ تی ام ال بیشتر خواهیم پرداخت.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.